Skip to main content

Nyheter

Invigning av kvarteret Esset

Esset foto Sollentunahem 2

Den 18 oktober invigs det första huset i kvarteret Esset i Edsberg.

Efter en del förseningar så flyttar de första hyresgästerna in i de nya lägenheterna på Ribbings väg 55 A i Edsberg den 18-20 oktober. I de övriga husen i projektet sker inflyttning under perioden november 2022 till april 2023.

Påpassligt så arrangeras invigningen just den 18 oktober då de första hyresgästerna flyttar in. Klockan 10.00 klipper Sollentunahems bolagsstyrelseordförande Maria Stockhaus (M) invigningsbandet. På plats finns också medarbetare som arbetat med bygget. Vid invigningen bjuds det på fika, och om du vill delta ska du föranmäla dig via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Byggprojektet i kvarteret Esset i centrala Edsberg omfattar totalt 133 hyresrätter.

- Vi är glada och stolta över att kunna erbjuda ytterligare 133 hyresrätter till våra kunder och dem som står i vår bostadskö. Efterfrågan är stor vilket är mycket glädjande, säger Sollentunahems vd Anna Mellström i ett pressmeddelande.

Läs mer om detta på Sollentunahems hemsida: https://www.sollentunahem.se/om-oss/aktiviteter/2022/snart-flyttar-de-forsta-hyresgasterna-in-i-sollentunahems-nybyggda-hus-i-edsberg/.
  • Skapad
  • Senast uppdaterad .